Mitäpä jos asiat olisivat näin...

 

- Voisit luottaa oman kehon viisauteen ja parantavaan voimaan. Kehostasi löytyy luontainen voima, joka korjaa häiriöitä ja palauttaa sen tasapainoon. Oma kehosi on sinun puolella! Sen huomaa parhaiten silloin, kun leikkaat haavan sormeesi ja muutaman päivän kuluttua elimistö on parantanut sen. Meidän tulee toimia yhteistyössä tämän ihmeellisen voiman kanssa. Meidän tulee tukea sitä parhaan taitomme mukaan sanoin, teoin, ajatuksin ja valinnoin.


- Valjasta neuropeptidit hyötykäyttöön niin usein kuin vain mahdollista… eli lähetä tietoisia viestejä kehosi jokaiselle solulle hermoratojesi kautta. Hyviä viestejä ovat esim. parane, tasapaino, harmonia, rauha, rakkaus, lempeys, lepää, rentoudu, ilo jne. Jos voit nähdä prosessin visuaalisesti, niin mikäs sen parempaa. 


- Kaikesta huolimatta (vaikka tämän hetkinen tilanne olisi täynnä huolia) harjoita itsesi hyväksymistä ja rakastamista. Ole itseni paras kaveri ja tuki ja turva. Älä terrorisoi omaa itseä pelottavilla ajatuksilla!


- Harjoittele luottamusta siihen, että elät maailmankaikkeudessa, joka on pohjimmiltaan hyvä ja tukee parantumistasi. 


- Ota päivittäiseen käyttöön voimalauseita, esim: 

"Tuen elimistöä/immuniteettia lempeydellä, rakkaudella, rauhalla ja luottamuksella… ja valjastan parhaan taitoni mukaan kehossa olevan parantavan viisauden käyttööni."

 

Kun hätä on suuri, niin yhtäkään kiveä ei kannata jättää kääntämättä.  


Joskus

Joskus sydänsurut, sairaudet ja pettymykset heittävät varjoja polullesi. 

Joskus joudumme pysähtymään ja viettämään niiden kanssa hetkisen, jos toisenkin. 

Joskus vastoinkäyminen voi olla ihme. 

Se voi murtaa sinussa padot, 

jotta todellinen rakkaus pääsisi virtaamaan elämässäsi vapaammin kuin milloinkaan.


Aina joskus tulee vastaan päivä, milloin ehkä jaksaa näiden sanojen voimalla <3

sattuu-normal.jpg