Yksinkertainen tie onnellisempaan elämään on päästää irti tavoista, kaavoista ja ajatuksista, jotka tuottavat sinulle surua sekä mielipahaa.

Nakertavista ja kalvavista ajatuksista irti päästäminen voi olla ja onkin vaikeaa. Onneksi maailmankaikkeus on antanut meille kasan työkaluja, joiden avulla voimme vahvistaa irti päästämisen -taitoa (eli "onnellisuuden lihasta"). Näistä mainittakoon inspiroivat kirjat, meditaatio ja positiiviset tukihenkilöt (IHANAT ja optimistiset ystävät, perheenjäsenet, parantajat, terapeutit, valmentajat jne.). Kaikki hyvää sekä rauhallista mieltä tukeva toiminta (kivat harrastukset, luonto, eläinten kanssa puuhastelu, inspiroiva musiikki ja taide...), rukous, affirmaatiot, kiitollisuuden harjoittaminen, kirjoittaminen jne. muokkaavat hyvää maaperää onnellisuudelle.

Ja jos sinulta puuttuu onnea, auta muita tulemaan onnellisemmiksi. Näin suuntaat ajatukset ja energian onnellisuuden rakentamiseen. Ajatusten ja energian käyttäminen murehtimiseen ja ahdistuneisuuteen vain vahvistaa negatiivisuutta elämässäsi.

Ensimmäinen askel on palava halu ja tahto eli halua tulla onnellisemmaksi. Halua päästää irti ahdistuksesta. Toinen askel on valinta eli valitse tietoisesti ajatuksia ja toimintoja (ehkä myös ihmisiä), jotka vahvistavat ja tukevat onnellisuutta, rauhaa ja iloa (eli tekevät irti päästämisestä helpompaa ja mahdollista..). Tätä askelta varten ota käyttöön hyviä välineitä universumin työkalupakista. Kolmas askel on luottamus. Sen otat yhdessä, käsi kädessä, maailmankaikkeuden kanssa :) ♥